A dreamwithus.eu oldalon a vásárlást különféle fizetési módokkal rendezheted. Utánvét, PayPal, hitelkártyás fizetés, proforma számlafizetés és részletfizetés áll a rendelkezésedre. A termékekért részletekben is fizethetsz legfeljebb 24 hónapig, a vásárlás minimális összege 250 €. További információkért kérjük, fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz.

Kézbesítés és szállítási költség

A csomag bármely európai címre rendelhető. Minden csomag ugyanazon a napon hagyja el a raktárunkat, kivéve, ha természetesen nincs raktáron. Ebben az esetben legkésőbb a rendelés leadásától számított 4-5 munkanapon belül értesítünk. A szállítási költség a lakóhely szerinti országtól függően változik. 59,90 EUR feletti megrendelések esetén a kiszállítás ingyenes.

Visszatérítési irányelvek

A dreamwithus.eu oldalon történő vásárlások teljesen biztonságosak, mert mindig visszaküldheted a terméket, ha az nem felel meg az elvárásaidnak. Az indoklás nélküli visszaküldés a csomag kézhezvételét követő 14 napos, törvény által megszabott határidőn belül lehetséges. Ezen időszakon kívül a termékeken észlelhető hibákra garanciát vállalunk. Büszkék vagyunk arra, hogy a panaszok 100%-át sikeresen megoldottuk.


NEM TALÁLOD A MEGFELELŐ MÉRETET, VAGY A ZÁRÓDÁS SZÁMODRA NEM JÓ? 

Bármilyen méretre levághatjuk a paplanhuzatot, illetve varrhatunk rá cipzárt vagy gombokat.

Levágás esetén a szállítási idő 2-3 munkanappal meghosszabbodik.


A paplanhuzatok levágása (+ 2,000 Ft) Az ágynemű bármilyen méretűre rövidíthető.


A záródás módosítása (+ 2,000 Ft) Ha az ágynemű meglévő záródása nem felel meg, gombokat vagy cipzárt varrhatunk az ágyneműre.

Sikeresen feliratkozott!
Ezt az e-mailt regisztráltuk