Kedves Vásárló, 

Mint szinte minden az életben, termékeink is megfelelő kezelést igényelnek, hogy minél tovább tartsanak. Kérjük, hogy az ágynemű karbantartásával kapcsolatban kövesse az alábbi utasításokat.

Magán a csomagoláson is megtalálhatja őket, amely termékeink fontos részét képezi.

  1. Mosás előtt alaposan ellenőrizze a terméket, hogy nincsenek -e rajta hibák, mivel a termék mosását vagy használatát követően, nem tudjuk azokat figyelembe venni. Ha bármilyen hibát észlel, kérjük ne aggódjon. Célunk, hogy minden panaszt pozitív módon oldjunk meg. Kérjük, kövesse a csomagban található panaszűrlapon található utasításokat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@dreamwithus.eu címen.

  2. Első használat előtt alaposan mossa ki az ágyneműt. Hideg mosás ajánlott, 40 fokig (az ágyneműtől függően, a pontos információ a csomagoláson található). Ágyneműnk gyártásához a legmagasabb minőségű digitális nyomtatási technikákat használjuk, de néhány ágynemű elszíneződhet, ha magasabb hőmérsékleten történő mosás esetén. A legfontosabb, hogy az ágyneműt ne mossa túl magas hőmérsékleten.

  3. Légszárítás ajánlott, mivel bizonyos szárítók károsíthatják az ágynemű szövetét, ha túl intenzíven szárítják. Ha szárítógépben szárítja az ágyneműt, válassza ki a finom textíliákhoz tartozó programot. A nem megfelelő szárítás a szövet zsugorodását vagy akár a szövet károsodását okozhatja.

  4. Az ágyneműt nem kell vasalni, vagy bizonyos modelleknél akár tilos is. Ha mégis úgy dönt, hogy vasalni szeretné, akkor ne tegye a vasalót közvetlenül az ágynemű szövetére, hanem védje az anyagot egy kiegészítő textilhuzattal. Termékeink megfelelő karbantartása a tartósság, a minőség és a biztonságos használat kulcsa.

Ha bármilyen kérdése van a karbantartási utasításokkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@dreamwithus.eu  e -mail címen, és örömmel segítünk.

Sikeresen feliratkozott!
Ezt az e-mailt regisztráltuk