Tiszteletteljesek, felelősségteljesek, pozitívak, nagylelkűek, alázatosak, kíváncsiak, határozottak és lelkesek vagyunk, ...

MI VAGYUNK A DREAMWITHUS CSAPATA

Többnyire pozitív jellemvonásaink vannak, de tisztában vagyunk hiányosságainkkal. Napi szinten fejlesztjük munkafolyamatainkat és a rendelések feldolgozásának folyamatát. Különösen elkötelezettek vagyunk a kommunikációs készségek fejlesztése mellett, amelyek elengedhetetlenek a vállalat és az értékes vásárlók közötti sikeres kapcsolathoz.

A MI MEGKÖZELÍTÉSÜNK

Leginkább a márkánk nevében szereplő rövidítések határoznak meg minket. Valakinek a lánya, fia, anyja, apja, testvére, nővére, barátja vagyunk, és bemutatjuk az első és egyetlen kapcsolatot a Dreamwithus márkával. Rendkívül hálásak vagyunk ezért a lehetőségért.

DREAMWITHUS CSAPATUNK

Hálásak vagyunk azért a lehetőségért is, hogy bemutathatjuk magunkat is ugyanolyan egyedülálló módon, mint a Dreamwithus.

DENIS

Vezérigazgató, IGAZGATÓ – üzletember, a technológia megszállottja. 12 éve az e-kereskedelem és a digitális marketing lelkes rajongója vagyok. Leginkább az elemzés, a stratégiai tervezés és a folyamatok digitalizálása érdekel. Szabadidőmet a családommal töltöm, kosárlabdázom, és az utóbbi időben a drónok reptetése foglalkoztat.

EMILY

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ, igazgatóhelyettes – a munkám nemcsak "munka", hanem az életem is. Szeretek történeteket írni, és mindig azt várom, hogy csak egy kicsit túlteljesítsem a kitűzött célokat, mert ez kihívást jelent számomra minden területen. Üzleti szempontból a jó szervezés, az optimalizálás és a hálózatépítés támogatója vagyok. Szabadidőmben szeretek utazni, az életet teljes egészében kiélvezni.

ANŽE

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓ – több mint 13 éve segítem a különböző területek startup vállalkozásait. Az üzleti világ ugyanúgy a szenvedélyem, mint a kosárlabda. A leginkább a családommal szeretem tölteni az időt, és úgy gondolom, hogy minden területen a bizalom a siker kulcsa.

DAVID

ÜGYNÖKSÉG MARKETING VEZETŐ – Szeretek jó könyveket olvasni, szeretem a családommal tölteni az időt, és olyan dolgokat csinálni, amelyek emelik az adrenalinszintet.

TOMAŽ

ÜZLETFEJLESZTŐ – Három gyerek apjaként és az üzletben töltött egész napos munka mellett nincs sok szabadidőm. Amikor találok egy keveset, a legnagyobb szenvedélyemmel foglalom le magam – a motocrosszal, amelyben nemcsak magam veszek részt, de saját csapatom is van, akivel Szlovéniában és külföldön is szerepeltünk már. Az egész életemben jelen lévő sport mellett sokszor képzem magamat, és szeretem megosztani a tudásomat másokkal.

JELENA

IRODAVEZETŐ – A jó szervezés félsiker. Koránkelő típus vagyok. Szervezett, kitartó, kíváncsi, különösen boldog és hálás mindazért, amit az életem napi szinten hoz nekem – az új kihívásokért, a tapasztalatokért és a csodálatos emberekért. Mindig elmondom a véleményem, ezért nagyra értékelem az őszinteséget és a jókedvű embereket, valamint azokat, akik okosak. Mindig a nevetést, a szeretetet, a szolidaritást, a könnyedséget és az együttműködést választom. Szeretem a világot ugyanúgy körbeutazni, mint magát az életet, amely a legnagyobb ajándék.

NIKA

MARKETINGVEZETŐ – Minden okkal történik. Ezen idézet szerint élek. És ez az oka annak, hogy a legcsodálatosabb csapatba csöppentem. Pozitív, mosolygós, energikus embernek tartom magamat, tele ötletekkel. Szeretem azt, ha a dolgok szervezetten működnek és ellenőrzés alatt állnak.😄 Imádom a kedves, pozitív embereket, a jó ételeket, italokat és az egyszerű összejöveteleket. Olyan emberek ihlettek, akik a nulláról, kihívásokkal megküzdve hoztak létre valami nagyot, amelyek révén jobbá válhatsz. Amelyek felszínre hozzák a rejtett képességeket és lehetővé teszik az ismeretek és tapasztalatok bővítését.

LUCIJA

DIGITÁLIS MARKETING SPECIALISTA – Kommunikatív, hangos és mindig mosolygós. Szeretem az életet, a táncot és a pozitív energiájú embereket. Szeretem a kihívásokat és az ismeretlenbe való utazást, de még jobban szeretem a spanyol nyelvet, a napsütéses napokat és a jó zenét.🌎🌞

DIJANA

TARTALOMKÉSZÍTŐ - Egy fiatal anya, aki rendkívül élvezi a fotózást, valamint a videók készítését és szerkesztését. Szabadidőmben szeretek sétálni, időt szakítani magamra, inspirációt keresni és gondoskodni a családomról.

KAJA

SZERKESZTŐ – Mivel művész családból származom, örököltem a művészi vonásokat. Szabadidőmben a buddhizmusból, a hinduizmusból és hasonló kultúrákból származó mandalák és elemek digitális tervezésével és kézi festésével foglalkozom. Mindig szeretek új dolgokat felfedezni és új ajtókat nyitni az életre, ezért a célom új lehetőségek meghallgatása, új dolgok tanulása és a látóköröm kiterjesztése. Amikor az időm engedi, sokat utazom, mindig olyan népszerű úticélokra, amelyek felfedezése mindig érdekes és számos új élményt rejt.

MONIKA

SZERKESZTŐ – A Dreamwithus online szerkesztője vagyok. Örülök, hogy megoldhatom a munkahelyem mindennapi kihívásait. Várom az új kalandokat és történeteket, amelyeket a világ legjobb csapatával fogunk megírni. Szabadidőmben szeretek olvasni, futni és a családommal tölteni az időt. Pozitív vagyok, mosolygós és értékelem a jó hangulatot. Szeretem a jó ételeket és a kedves embereket.

ANDREJA

SZERKESZTŐ – Egy három éves kislány édesanyja, aki szeret süteményeket sütni (még jobban enni), amikor talál egy kis szabadidőt.😄 Természetemnél fogva boldog és pozitív ember vagyok, akinek nincs a türelme a barátságtalan emberekhez. Nagy állatbarát vagyok, főleg kutyás.🐕

NINA

SZERKESZTŐ – Joža, a 14 éves Beagle teljes figyelmemet leköti, szeretek sétálni a domboldalon és a hegyekben, kerékpározni és a barátaimmal lógni.

BIANCA

SZERKESZTŐ – Olyan személy vagyok, aki szereti a szabadidejét az erdőben a fák között tölteni, otthon pedig macskamancsok és 60 szobanövény között. Szeretek múzeumba járni és a művészetet megcsodálni. Otthon hímzéssel fejezem ki önmagam. Nagyra értékelem a kedvességet, a tiszteletet és az emberi őszinteséget.

TADEJA

SZÖVEGÍRÓ – Érdeklődési területem a pszichológia, mivel ezen a területen is tanultam, és biopszichológiai diplomát szereztem. Jelenleg szövegíróként dolgozom, és online tartalmat készítek. Otthon a kertészkedéssel ismerkedem, és időről időre szeretek kipróbálni finom ételeket. Minden nap megpróbálok kimenni a természetbe, ami nagyon sokat jelent számomra, mert ezáltal nyugodtnak érzem magam. Szívesen fedezek fel új helyeket a családommal, amit a szabad hétvégeink során megtehetünk.

MARIO

RAKTÁROS

SAŠO

RAKTÁRI IGAZGATÓ

DEJAN

RAKTÁROS - Szabadidőmben és szép időben szeretek kerékpározni és sétálni a természetben. Szeretek videojátékozni vagy családommal is foglalkozni.
Sikeresen feliratkozott!
Ezt az e-mailt regisztráltuk